Dennendal 147
3142LC Maassluis


T: 010 59 19478
E: administratie@dedijck.nl

Login

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief 2 de dijck

De Dijck schoolgids 2017-2018

Nieuwsbrief 1 schooljaar 17-18

Het nieuwe schooljaar begint op 21 augustus!

Zie hier de nieuwsbrief van 21 april

Nieuwsbrief 7

Fijne meivakantie!

Nieuwsbrief 6

Inmiddels zijn kern 6 én kern 7 ook alweer afgerond. Wat gaat de tijd hard en wat lezen de kinderen al steeds beter! Ook zijn we begonnen met het aan elkaar schrijven met de vulpen, met huiswerk, dictee, lessen begrijpend lezen en nog meer! De woorden om extra het leestempo te oefenen en de dicteewoorden staan onder het kopje huiswerk.

Groep 3 heeft met het lezen kern 5 er bijna op zitten. Dat gaat hard zeg! De woorden van kern 5, om extra te lezen/oefenen, staan onder het kopje huiswerk. We gaan in het nieuwe jaar starten met kern 6. Met rekenen zijn we al ver in ons tweede werkboek. En met schrijven leren we nog steeds nieuwe letters.

Na het vieren van Sinterklaas kwam Kerstmis gelijk. We hebben de kerstcrea gehad, we hadden tussendoor een gastles over tanden poetsen, de pastoor komt langs op school om over Kerst te praten, er kwamen mensen vertellen over het goede doel (Jarige Job). En ook nog gezellig het kerstdiner met de groep. Allemaal leuke dingen! Straks genieten van de Kerstvakantie en in het nieuwe jaar weer fris starten!

nieuwsbrief-1-december