Dennendal 147
3142LC Maassluis


T: 010 59 19478
E: administratie@dedijck.nl

Login

Verlof

In bijzondere gevallen (bruiloft, jubileum, begrafenis en extra vakantie) kan extra verlof worden gegeven door de directeur. Dit formulier is af te halen bij de administratie of kan hieronder worden gedownload.

Verlof formulier

Kanttekening bij het aanvragen van verlof

Om het kortdurende schoolverzuim van één of twee dagen voorafgaand en/of aansluitend aan de schoolvakanties verder terug te dringen zijn er door leerplicht Vlaardingen, Schiedam en Maassluis afspraken gemaakt met de Officier van Justitie te Rotterdam.

Als een kind ziek gemeld wordt aansluitend of voorafgaand aan een van de schoolvakanties moet dit gecontroleerd worden door de school. Mocht niet duidelijk zijn of een kind daadwerkelijk ziek is, of er is niemand thuis aanwezig, dan moet er een melding gedaan worden bij de afdeling leerplicht.

Afhankelijk van de reden van het verzuim zal door de leerplichtambtenaar een proces-verbaal worden opgemaakt en worden doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie. Voorts is het aan het Openbaar Ministerie om te beoordelen of het om verwijtbaar verzuim is gegaan of niet.