Dennendal 147
3142LC Maassluis


T: 010 59 19478
E: administratie@dedijck.nl

Login

Voorstellen meester Elko

Beste ouders en kinderen,

 

Mijn naam is Elko Luijckx. Een aantal van u heb ik al gezien op de informatieavond of eventjes tussendoor, voor of na schooltijd. Toch wil ik mijzelf nog even kort voorstellen.

Ik loop op dit moment stage in groep 6a, bij Suzanne van Trigt en Sabina Kal. Dit is mijn LIO-stage. Dat betekent de laatste stage van de pabo. Voor de komende 15 weken ben ik 4 dagen per week op school. Een voorbereiding dag (maandag), en 3 dagen om les te geven (dinsdag, woensdag en vrijdag). Daarna ben ik 5 achtereenvolgende weken op school (25 schooldagen) waarop ik les geef. Als alles goed gaat ben ik dan voor de voorjaarsvakantie klaar met mijn stage en mijn opleiding.

Als ik niet met mijn school of stage bezig ben, ben ik te vinden op de tennisbaan van T.V. Evergreen. Tennis is een van mijn grootste hobby’s die ik al 10 jaar beoefen. Daarnaast kijk ik veel sport op televisie, vooral naar voetbal en vind ik het leuk om met vrienden dingen te ondernemen.

Heeft u nog vragen of wilt u kort nog even kennismaken? U bent altijd welkom op 1 van de dagen dat ik aanwezig ben in groep 6a.

 

Groetjes en tot ziens,

Meester Elko